ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

=

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Η εταιρία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μηχανισμών για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Η επιλογή αυτών που θα την εξοπλίσουν είναι μία σημαντική απόφαση, τόσο για οικονομικούς όσο και για πρακτικούς λόγους.
=

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Παρότι κάθε μηχανισμός έχει μια χρησιμότητα το κριτήριο είναι πάντα οι δικές σας ανάγκες και η διαμόρφωση του χώρου σας, ώστε να κάνετε τις βέλτιστες επιλογές. Συνεργαστείτε με τους έμπειρους συνεργάτες μας για να βρείτε μαζί τι σας ταιριάζει καλύτερα. Παράλληλα θα αποφασίσουμε και το που θα τοποθετηθεί το κάθε τι, για να ταιριάζει με τη ροή των εργασιών στην κουζίνα.
=

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που η οικογένεια περνάει αρκετές ώρες της ημέρας. Γι αυτό  πρέπει να είναι φιλική και λειτουργική. Για να νοιώθουν όλοι άνετα και  ή κίνηση να γίνεται αβίαστα πρέπει οι βασικοί  χώροι - προετοιμασίας φαγητού, μαγειρέματος και κατανάλωσης των γευμάτων και καθαριότητας - να οριοθετούνται όσο καλύτερα γίνεται. Έτσι  επιτρέπεται η παράλληλη χρήση τους και η εύκολη πρόσβαση.
=

ΣΧΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το σχήμα της κουζίνας – «Π», Γωνία, με νησίδα κλπ – είναι ζωτικό στοιχείο της λειτουργικότητας. Πρέπει να ταιριάζει στο χώρο, στις ανάγκες και στον αριθμό των μελών της οικογενείας σας.
=

ΠΑΓΚΟΙ

Ο πάγκος στη διάρκεια ζωής του θα δεχτεί μια μεγάλη ποικιλία «επιθέσεων», χτυπήματα, καυτά σκεύη, γδαρσίματα. Δείτε μαζί μας όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρει η εξέλιξη της τεχνολογίας.