ΕΤΑΙΡΙΑ

Η COVER SET ιδρύθηκε το 1977, σαν ατομική επιχείρηση, στην περιοχή της Ορεστιάδας. Το 1996 η εταιρία, με όραμα και φιλοδοξίες να προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα,  αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται στον χώρο του ολοκληρωμένου επίπλου κουζίνας, ντουλάπας και πόρτας, ως COVER SET S.A.

Με έδρα πλέον  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στο 4ο χλμ Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, στην περιοχή Χειμώνιο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να διακριθεί στη σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής Επίπλου.

Επιπλέον η COVER SET S.A. απευθύνεται και στον σύγχρονο επαγγελματία προσφέροντάς του μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σε πορτάκια κουζίνας από PVC Thermofoil.

Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία του ιδρυτή της εταιρίας, έχουμε δημιουργήσει παράδοση στην καινοτομία και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Οι τεχνικές μας γνώσεις η πολύχρονη εμπειρία και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, είναι το κλειδί στην επιτυχία.
Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού ή του καταστήματος… γεγονός, που σας παρέχει την δυνατότητα υποστήριξης πολλών πεδίων εφαρμογής.

Με ιδέες γεμάτες φαντασία, έμπνευση και λειτουργικότητα, καλύπτοντας κάθε απαίτηση, όσο εξειδικευμένη κι αν είναι… βρίσκουμε εγγυημένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.
Παράλληλα βελτιώνουμε συνεχώς τον σχεδιασμό των προϊόντων μας, ενσωματώνοντας με επιτυχία τα νέα επιτεύγματα της τεχνολογίας, στον παραγωγικό μας τομέα.
Η αφομοίωση και εφαρμογή της νέας τεχνολογίας, μας δίνει την δυνατότητα και την υπεροχή να προσθέτουμε ευελιξία και νέους τρόπους έκφρασης, με βάση τις ανθρώπινες ανάγκες.

Στόχος μας, η συνεχής ανάπτυξη, η ευελιξία και η συνεχόμενη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες μας να υλοποιήσουν την φαντασία και τα όνειρά τους.

Εγγυόμαστε αξιοπιστία στην ποιότητα των προϊόντων μας, δεσμευόμενοι για ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Η   COVER SET S.A., μέσω ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου δικτύου διανομής, διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα.